TEGEL Mäkleri har omkring 20 års erfarenhet av bostadsmarknaden i Växjö och närliggande kommuner

Låt din största affär bli din bästa affär!

Hos TEGEL Mäkleri AB får du en heltäckande, professionell och lokalproducerad mäklartjänst med ett stort personligt engagemang.

Vi har omkring 20 års erfarenhet av bostadsmarknaden i Växjö och närliggande kommuner. Du möts av ett välfyllt lager av erfarenhet, bred kompetens och hundraprocentig lokalkännedom.

Vi jobbar med villor, bostadsrätter och fritidshus samt gårdar och hyresfastigheter.

Likt en tegelvägg är vi en stabil, trygg och långsiktig partner i din bostadsaffär.

För varje enskild individ är bostadsaffären oftast en stor och angelägen händelse. Det har vi stor respekt för och vi tar därför varje enskilt förmedlingsuppdrag med största seriositet. Om det så gäller den lilla ettan, familjevillan eller hästgården, så är varje affär viktig och utförs med ett helhjärtat engagemang och professionalitet, vilket dessutom ska generera marknadens bästa slutpris. Vi är ödmjuka vinnarskallar helt enkelt!

TEGEL Mäkleri AB är som företag en yngre aktör på vår lokala bostadsmarknad. Vi är därför hungriga och kreativa vilket vi sedan kombinerar med en mångårig erfarenhet i branschen. Detta är definitivt en svårslagen mix. Erfarna nytänkare helt enkelt!

Välkommen till oss,
Noggrannhet, kunskap och engagemang genom hela affären garanteras!

TEGEL-metoden

För en smidig och lyckad bostadsaffär

Genom närmare 20 års samlad branscherfarenhet av vår lokala bostadsmarknad har TEGEL Mäkleri alla byggstenar på plats för en smidig och lyckad bostadsaffär. Dessa byggstenar kallar vi TEGEL-metoden. Det är en kvalitetssäkrad arbetsmetod som skapar trygghet och ett genomtänkt flöde i affären.

Läs mer
Sälj med TEGEL Mäkleri - För en smidig och lyckad bostadsaffär